În detaliu

Badgerii: specii martene nocturne


"Nu sunt drăguț?" - Imagine: Shutterstock / Graham Bloomfield

Negustorii nocturni își sapă ascunzătorile în pământ sau caută alte locuri pentru a face un pui de somn în timpul zilei. Puteți afla mai multe despre animalele din galeria noastră de poze. "Nu sunt drăguț?" - Imagine: Shutterstock / Graham Bloomfield Badger-urile sunt nocturne și își petrec ziua în ascunzătoare - Imagine: Shutterstock / Eduard Kyslynskyy Badger-urile au o lungime de aproximativ 55 până la 90 de centimetri - Imagine: Shutterstock / Volodymyr Burdiak Animalele cântăresc aproximativ 4 - 17 kilograme - Imagine: Shutterstock / Clinton Moffat "Este o cameră foto? Hallooo!" - Imagine: Shutterstock / Jiri Balek "Ce aduc acolo?" - Imagine: Shutterstock / Tom linster Badgerii sunt omnivori și se hrănesc, de exemplu, cu insecte și plante - Imagine: Shutterstock / JKlingebiel De obicei, două-patru trape se nasc pe gunoi - Imagine: Shutterstock / KOO Reproducerea badgerilor este caracterizată de latență - Imagine: Shutterstock / Sue Robinson "Aici m-am mușcat strâns!" - Imagine: Shutterstock / MARKABOND

0 comentarii Autentificare pentru a comenta


Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos